ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ISDECONOMY! Το Site περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του μαθήματος Α.Ο.Θ της Γ' Λυκείου. Οι σημειώσεις και επιλογές αποτελούν χρηστικό εργαλείο για τους μαθητές και τους καθηγητές που πραγματεύονται το γνωστικό αντικείμενo:«ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ»

Χρήσιμα προγράμματα


Eδώ θα βρείτε προγράμματα που κάνουν την πλοήγηση στη σελίδα μας αλλά και γενικότερα στο διαδίκτυο πολύ πιο εύκολη.

1. Adobe Reader - πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να ανοίγετε αρχεία pdf
2. Adobe Flash Player - πρόγραμμα για να βλέπετε αρχεία flash
3.  WinRar  - πρόγραμμα συμπίεσης, αποσυμπίεσης αρχείων

Επίσης:

Alcohol 52%
Ειναι το γνωστό πρόγραμμα δημιουργίας virtual drives Alcohol 52%. Εκτελέστε τα αγαπημένα σας cd, dvd από τον σκληρό δίσκο και απολαύστε τεράστια ταχύτητα ανάγνωσης. Επιτρέπει την δημιουργία πολλών εικονικών cd, dvd drives, έχει δυνατό πυρήνα εγγραφής, υποστηρίζει bluray, διαθέτει πολλά γλωσσικά modules.
Λήψη


  
DVDFab Virtual Drive
Είναι ένα έξοχο λογισμικό που εξομοιώνει dvd και bluray. Εξυπηρετεί σαν εικονικός εξομοιωτής μεγάλο αριθμό δίσκων. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να συνδέσετε τα dvd και bluray εικονικά αρχεία που βρίσκονται στο pc σας. Υποστηρίζει αρχεία εικόνας iso από DVDFab και άλλα προγράμματα.
Λήψη


MagicISO Virtual cd/dvd-rom
Χρήσιμο εργαλείο σχεδιασμένο για τη δημιουργία και διαχείριση εικονικών δίσκων cd και dvd. Μπορείτε να εκτελέσετε προγράμματα, παιχνίδια ή να ακούσετε μουσική από το εικονικό cd/dvd rom σας, που λειτουργεί σαν πραγματικό. Σας επιτρέπει να εκτελέσετε τα εικονικά δισκάκια γρηγορότερα από ένα συμβατικό cd/dvd rom.
Λήψη


VirtualBox
Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε άλλα λειτουργικά συστήματα μέσα στο ήδη εγκατεστημένο λειτουργικό σας μέσω ενός εικονικού περιβάλλοντος, με ασφάλεια. Θα θέλατε να δοκιμάσετε μια έκδοση linux η κάποια άλλη έκδοση των windows άλλα δεν έχετε δεύτερο υπολογιστή για να κάνετε τη δοκιμή. Δοκιμάστε το.
Λήψη 

Daemon Tools Lite
Το Daemon Tools Lite είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για windows με το οποίο μπορείτε να προσομοιώσετε κάθε είδους οπτικό μέσο. Μπορεί να ανοίξει οποιοδήποτε εικονικό αρχείο cd και dvd και να το κάνει να λειτουργεί σαν να ήταν το πραγματικό δισκάκι στο dvd drive σας.
Λήψη
 
7-Zip
Είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που συμπιέζει και αποσυμπιέζει αρχεία με πολύ μεγάλο λόγο συμπίεσης. Κάντε zip ή unzip οποιοδήποτε συμπιεσμένο zip ή rar αρχείο θέλετε. Πολύ απλό στη χρήση και την λειτουργία του, αλλά και πολύ γρήγορο. Ένα κορυφαίο εργαλείο, απαραίτητο σε κάθε υπολογιστή στο σπίτι και το σχολείο.
Λήψη
ImgBurn
Ένα ελαφρύ και γρήγορο στη χρήση εργαλείο εγγραφής cd, dvd, bluray δίσκων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία, εγγραφή αλλά και έλεγχο αρχείων εικόνας με ευκολία. Yποστηρίζει μία ευρεία γκάμα από τύπους εικόνας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια πλειάδα τρόπων. Μια άριστη προσθήκη στην εργαλειοθήκη σας.
Λήψη


Ashampoo Burning Studio Free
Είναι μια πλήρης και δωρεάν σουίτα δημιουργίας και αντιγραφής cd, dvd, bluray δίσκων, μουσικής, δεδομένων και video. Καλύπτει όλες τις καθημερινές μας ανάγκες με ένα πολύ εύκολο στην χρήση και φιλικό περιβάλλον. Οι δυνατότητες του θα καλύψουν απλούς αλλά και προχωρημένους χρήστες. Διαθέτει και ελληνική γλώσσα.
Λήψη
CDBurnerXP
Το CDBurnerXP είναι ένα εργαλείο που διατίθεται δωρεάν, με το οποίο μπορείτε να γράφετε τα δικά σας cd. Διαθέτει πολλές επιλογές και είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση. Υποστηρίζει όλους τους τύπους cd/dvd. Μπορείτε να σβήσετε το περιεχόμενο κάποιου cd-rw ή dvd-rw για να γράψετε σε αυτά καινούργια δεδομένα.
ΛήψηAvira AntiVir Personal
Είναι απο τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα προστασίας του pc σας γιατί είναι ικανό να εντοπίζει με επιτυχία όλους τους ιούς και όλες τις κακόβουλες απειλές. Γρήγορο, ικανό, αξιόπιστο είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του. Εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο, καταναλώνει ελάχιστους πόρους και ενημερώνεται αυτόματα.
Λήψη

Avast! Free Antivirus
Είναι ένα από τα πιο ισχυρά δωρεάν προγράμματα antivirus της αγοράς. Θα κρατήσει τον υπολογιστή σας σε τέλεια κατάσταση καθώς είναι ικανό να εντοπίζει τους περισσότερους ιούς, worms και trojans που υπάρχουν στο internet. Έχει ένα μόνιμο σύστημα ενημέρωσης το οποίο σας επιτρέπει να είστε πάντα ενημερωμένοι.
Λήψη


AVG Antivirus Free
Είναι ένα ισχυρό δωρεάν πρόγραμμα που προστατεύει το pc σας καθώς εντοπίζει και διαγράφει όλων των ειδών τις ηλεκτρονικές απειλές, τους ιούς και τα spyware. Διαθέτει εξελιγμένες και δυνατές μηχανές σκαναρίσματος και ενημερώνεται συνεχώς έτσι ώστε να έχετε πάντα τα πιο καινοτόμα και αξιόπιστα εργαλεία προστασίας.
Λήψη
Panda Cloud Antivirus
Το Panda Cloud Antivirus είναι ένα καλό δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Ενσωματώνει πολλές σύγχρονες τεχνολογίες προστασίας από διαδικτυακές απειλές και όχι μόνο. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει ενα καλοσχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον.
Λήψη


© Copyright  Νίκος Περουλάκης - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ